Om oss

Lotta,

Jag tog gesällbrevet 1990 och har sedan dess arbetat som frisör, mestadels som egen företagare. Jag är ägare av Petz frisör, salongen öppnade sommaren 2009.
Jag gör mycket bruduppsättningar och erbjuder en helhet med hår och make-up. Men gör såklart allt inom färg/klippning,strukturbehandling balayage/ombre/beachwaves
Har gått barberarutbildning och klipper även skägg,uppsättningskurs på Björn Axen.Vi håller oss uppdaterade på det senaste inom frisyrtrender!

Jenny,

Jag tog mitt gesällbrev 1993 och mitt mästarbrev 2010. Som 21-åring startade jag salong i Bålsta. När jag 2001 fick min son sålde jag salongen och efter föräldraledigheten började jag att plugga till lärare. Därefter jobbade jag sex år som frisörlärare på en eftergymnasial skola i Solna vilket var väldigt utvecklande och roligt.
Nu finns jag här på Petz frisör, jag gillar allt inom yrket men brinner extra för färg och klippningar. Jag är en serviceinriktad person och tycker om mötet med människor.

Mikaela,

Jag är en glad tjej från Gotland. 2011-2012 gick jag en privat frisörutbildning på Svenska frisörskolan i Solna. Jag tog mitt gesällbrev 2016 och samtidigt frisörlicensen. Jag har arbetat som anställd på olika salonger i Stockholm och Uppsala. På Rapunzel blev jag även utbildad extensionspecialist.
Sedan 2016 arbetar jag på Petz frisör. Min specialitet är folieslingor och frihandstekninker som balayage/ombré